Het bier

Vals Paterke Tripel 

In deze Tripel staan smaak en afdronk centraal!
Het is een hoogwaardig, zuiver drie-moutig bier met hergisting op de fles.
Het gebruik van uitgelezen mout- en hopsoorten zorgen voor een complexe doch ingehouden bitterheid.
Dit "Vals Paterke" kan niet vergeleken worden met alle huidige en typische Belgische bieren.
Het is dan ook een nog nooit geziene (en geproefde) smaaksensatie. Werkelijk een engeltje (duiveltje?) dat danst op uw tong!
Door zijn uniek , rijk en complex smaakpatroon, dat voortkomt uit het authentieke brouwproces, heeft dit bijzondere bier een aangename afdronk die naar meer doet verlangen!
Deze smaaksensatie werd samengesteld met enkel kwaliteits ingrediënten en werd ook zo natuurlijk mogelijk gebrouwen , zonder additieven.

Let wel op dat dit "Vals Paterke"  weliswaar 8,3% vol bevat!!

Gebrowen in samenerking met Kasteelbrouwerij De Dool.

Kort samengevat: dit bier "moet" iedere bierliefhebber geproefd hebben!!

Schol en laat het U smaken!

 

Vals Paterke Goud

Het nieuwe broertje van Vals Paterke Tripel .

Een fris biertje met een alc. percentage van 5,3% vol. Een zuiver driemoutig bier met hergisting op de fles.Het gebruik van uitgelezen hop- en moutsoorten maakt van dit hoogwaardig bier een ware dorstlesser! Ook dit bier van Brouwerij 't Drankorgel wordt zo natuurlijk mogelijk gebrouwen, in samenwerking van Kasteelbrouwerij De Dool, zonder toevoegingen van chemische producten. Een bier van hoge gisting met een aangename volle smaak!

Wederom een bier dat iedere bierliefhebber geproefd "moet" hebben!

Ook hier geld: "Vals maar (H)eerlijk!

 

Vals Paterke Dubbel

Laatste creatie van Brouwerij 't Drankorgel.

Is een niet typisch donker bier. Het is donker maar niet pikzwart en normaal zijn donkere bieren eten én drinken, van deze kan je er meerdere drinken zonder het gaat tegensteken.

Hij is 8% met een robijnrode schijn. Het is een mooi evenwichtig bier dat zich makkelijk laat drinken en dat wederom "Vals maar (H)eerlijk!" is het proeft lichter dan zijn 8%!

Gebrouwen met 5 moutsoorten, 1 hopsoort, 1 gist en een beetje kruidenmix (koriander,steranijs, zeste van appelsien en “Koffie De Maan” uit Geel)

Het is absoluut geen koffiebier , de koffie en de kruiden zijn mooi in balans samengesteld zodat ze een meerwaarde bieden aan het bier. De dubbel is 25 september 2016 op de markt gekomen en wordt jaarlijks 15000L van gebrouwen.

Zeker ook een bier dat mensen die donker bier niet graag lusten ook eens moeten proberen. Over dit recept ben ik 2 jaar bezig geweest… maar het resultaat mag/moet zeker geproefd worden!

Schol en laat het smaken!